dinsdag 9 februari 2016

Elektrische deurautomaat

De deurautomaat kan door diverse impulsgevers worden bedien variërend van infrarood en radiografisch tot drukknoppen. Deurautomaten zijn elektrisch en worden aangesloten op stroom. Als je ervan afhankelijk bent is het fijn als er een noodstroomvoorziening is . Deze elektrische deurautomaten zijn toe te passen op binnen- en buitendeuren én bestaande- en nieuwe deuren. Ook zwaardere deuren zijn geen probleem .

Of ziet u andere mooi producten zoals onze codesloten, elektrische sloten of andere. OTD automatische deuren is dé totaalinstallateur van uw automatische deurautomaat draaideurautomaat of schuifdeuren. Wij leveren, installeren en adviseren. De ASSA ABLOY PowerSwing is een erg robuuste draaideur en hierdoor niet storingsgevoelig. Deze bewegingsdetectoren kunnen als accessoires worden toegepast op deurautomaten of andere toepassingen.


E-GST, E-GS E-GSTD en E-GSDD Type : E-KSM13. Elektrische drangers of deurautomaten zijn geschikt om deuren elektrisch te kunnen openen of sluiten. Nadat de dranger het signaal heeft gekregen gaat de.

Op deze pagina kunt u een offerte . In combinatie met de juiste impulsgevers, elektrische sluitplaten en sloten is de deurautomaat uitermate geschikt waar een klantvriendelijke en veilige toegang . EEN DEURAUTOMAAT VOOR ELKE SITUATIE. Dankzij ons breed assortiment deuropeners, hoge kwaliteit en uitgebreide kennis komen we altijd met een . SV-E is in staat om snel aan de vraag naar een deurautomaat te kun- nen voldoen. Onze OmniSwing automatische deuropener is een comfortabele en geruisloze draaideurautomaat. Hij ziet er zéér fraai uit en kan worden toegepast op vrijwel . Ideaal voor de zorg, uit gemak of uit veiligheidsoogpunt. Schuifdeuren, draaideuren, tourniquets, carrouseldeuren, schuifpoorten, draaipoorten, vouwpoorten, slagbomen, beveiligingsdeuren sluizen, . Een deurautomaat is een automatische deuropener.


Het heeft een rechthoekige vorm die bevestigd is aan de bovenkant van de deur. Door de deur van een elektrische deurautomaat te voorzien wordt het mogelijk om hem op afstand te openen. Een elektrische deuropener werkt ook perfect in combinatie met intercom of.


De krachtige deurautomaat is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buiten draaideuren tot 250kg. De automatische deurautomaat opent door een nader te . Met de draaideuraandrijvingen ED 1en ED 2presenteert DORMA nieuwe elektromechanische aandrijvingen die van een groot aantal mogelijkheden zijn . Ik heb een automatische deuropener van Besam, maar weet niet welk type.

Hoe kan ik hier achter komen ivm het elektrische aansluitschema. Als de elektrische spanning wegvalt functioneert de deurautomaat als een deursluiter. De nieuwe deurautomaat van Besam leent zich onder meer voor . Deur automaten en elektrische sloten. Ook de draaideur automaat en de elektra sloten vergroten uw gevoel van veiligheid en kunnen ook op afstand . TORMAX is een van de grootste fabrikanten van automatische deuren ter wereld. De eerste is alleen een slutings- en dempingssyteem.


De PORTEO biedt een innovatieve en gemakkelijke manier om deuren zonder moeite automatisch, stil en betrouwbaar te openen en te sluiten. Besam-aanbevelingen voor elektrisch bestuurde deuren voor voet- gangers. Een veilige en juiste werking van uw . Het vastzetten of blokkeren van algemene deuren met een deurautomaat en van liftdeuren.


Wilt u elektrisch koken, dan kunt u de aanwezige loze leiding laten . Automatische draaideurautomaat Omniswing - referentiemerk Boon Edam. Bent u op zoek naar een deurautomaat ? In ons assortiment deurautomaten voeren wij o. SuperJack deurdranger met elektrische sluitplaat. Dit merk, alsmede ook onze andere merken voldoen uiteraard . TONK levert, installeert en onderhoud deurautomaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts