maandag 28 december 2015

Sunware vouwkrat 46 liter

Handige vouwkrat voor het vervoeren van boodschappen of als opslag plek in de garage. Bestel de SunWare Square vouwkrat - l - antraciet vanaf € 1bij Huishoudelijkcoppens. Sunware Square vouwkrat liter natuur-groen. Een boodschappentas biedt vaak niet genoeg ruimte of ondersteuning . Compact in te klappen en makkelijk mee te nemen.


De liter vouwkrat uit de square folda collectie van sunware is zeer praktisch in gebruik. Handig om de boodschappen in plaatsen of de . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. SUNWARE Square stapelbare vouwkrat met open handgrepen, afm. Opvouwbare kratten worden veel gebruikt voor.


Er is geen winkels gevonden en de laagste prijs is €. Voor uur bestel zelfde dag verzonden. Op werkdagen voor 22:uur bestel morgen in huis. Dit product is beperkt op voorraad.


Klik om te zoomen Click the image to enlarge. Inhoud: liter Kleur: anthracite . Vergelijk meer Kantoorartikelen aanbiedingen op Beste. In onze winkel vindt u gigantische diversiteit in kampeeraccessoires. Een nieuwe BBQ of juist een skottel?


Vouwkrat - Heavy - Duty - L - Zwart. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Hij is extra stevig en er kan een gewicht in tot kilo. De kratten zijn stapelbaar, makkelijk inklapbaar en besparen veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts