donderdag 31 december 2015

Antivries koelvloeistof auto

De in de motor aanwezige koelvloeistof zorgt . Als er moet worden bijgevul gebruik dan de voor uw auto voorgeschreven koelvloeistof. Het mengen van verschillende soorten koelvloeistof en antivries kan . Ethyleen glycol: ( MEG)Dit wordt het meeste gebruikt, zeker in de automotive. Vloeistoffen Lakken en verven Autopoets. Voer je kenteken in of selecteer jouw auto.


Auto de specialist in auto -onderhou biedt u online koelvloeistof en universele antivriesgel aan voor. Geconcentreerde antivries motor PERMATHERM 2L. Hiermee wordt voorkomen dat tijdens een lange file of tropische . Ardeca antivries en koelvloeistof , topkwaliteit voor een goede prijs. Raadpleeg het instructieboekje van uw auto voor het juiste type koelvloeistof. Jun Kortokoelvloeistof is onmisbaar voor je vrachtwagen en auto.


Koelvloeistof zorgt ervoor dat de motor van uw auto op de juiste temperatuur blijft. Nu is de vraag : moet ik koelvloeistof gebruiken of antivries zoals dat in de. In principe is koelvloeistof het zelfde als anti vries.


Tegenwoordig is elk koelsysteem afgevuld met koelvloeistof welke antivries. Toch kan het gebeuren dat er bij een auto is bijgevuld met water en is . Ik heb vloeistof staan waarvan ik niet meer weet wat erin zit of koelvloeistof of ruiten wisser antivries. Kan ik dat aan de kleur zien of ruiken? In normale koelvloeistof zit al een beetje antivries , waardoor koelvloeistof pas.


Voordat de winter begint vul je de ruitensproeiervloeistof tank met antivries. Vul het reservoir vòòr de wintermaanden met antivries ! Met een antivries meter kun je natuurlijk ook de koelvloeistof controleren en . In deze koude tijden geven wij u graag enkele tips over de beste manieren om uw auto te beschermen. Wij vertellen u alles over koelvloeistof en antivries. Stel een vraag aan of zoek een antwoord van onze auto experts.


Het koelsysteem van een auto of van een machine ondervindt extreme omstandigheden. Voor alle soorten auto vloeistoffen én voor uitstekend advies en service moet je. Acht tips om je auto winterklaar te maken. Ook is het belangrijk dat de koelvloeistof nog voldoende antivries bevat. Eén slok kan al ernstige gevolgen . KIJK en ondekt wat Uw auto per maand kost.


Protecton Antivries concentraat 1L. Voordat je je koelvloeistof kunt controleren, moet je auto aan twee belangrijke . Daardoor bevriest koelvloeistof niet wanneer je auto langdurig onder winterse . Nov Als u een auto heeft die met een moderne koelvloeistof gevuld is, hoeft. Het heeft de taak de motorwarmte op te nemen en deze via de radiateur af te voeren. Feb Veel autobedrijven bieden aan om je auto te controleren op de belangrijkste. Afhankelijk van auto worden daarvoor elektrische of hydromechanisch.


Gebruikt men echter uitsluitend antivries als koelvloeistof , bereikt men een . Snel een antivries kopen doe je bij MijnAutoOnderdelen. Je hebt nog geen auto geselecteerd. Oct Hallo iedereen,vraag kan ik zo elk merk koelvloeistof bijvullen ongeacht kleur. Verwar het niet met antivries die voorheen altijd gebruikt werd.


Steek het slangetje in de koelvloeistof van je auto en zuig deze in het buisje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts