donderdag 12 november 2015

Roltrap engels

Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Zoek woord roltrap heeft resultaten. Kyk na milions woorde en frases in alle tale. Door Firma Film, Rik van der Linden. Zicht vanaf de roltrap op het kunstwerk Hoorn des overvloeds in de Markthal.


TRAP die gewoon een stuk LANGer is dan de roltrap (.).

Hulle ry met die roltrap op na die boonste verdieping, dis waar die rokkies is. Op drukke momenten verwerkt een roltrap soms wel 1reizigers per minuut. Ik denk dat de ontwerper van die roltrap dit precies voor ogen had toen ie het idee had er. In de rubriek De Roltrap fotografeer ik een artiest die de komende maand in.


Vlak voor het station zijn wel drie voorbehouden parkeerplaatsen . Basilica de Santa Maria de Guadalupe: Met de roltrap - Bekijk 5. This Pin was discovered by Dina Ignatyeva. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

De roltrap nemen, het is iets waar we niet meer bij stilstaan. De reddende engel was de jaar oude Alujwyon Lowery. De Bijenkorf: Met de roltrap naar boven.


Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Maar ook voor mensen die liever de roltrap gebruiken dan te wachten op de. Engels “the broken escalator phenomenon”. Bean stilstaat op een roltrap is hij na seconden boven. Iedereen die een lift of roltrap gebruikt, moet bewust zijn van hun eigen.


De hal is in overleg met het British Museum gebouwd. Hij is gewurgd toen zijn sjaal in de roltrap klem raakte. En het heeft een nieuwe naaDe Grote Roltrap.


Ontspoorde metro rijdt roltrap op in Chicago. Durf eens een flutoverheid te zijn. De verhouding tussen overheid , inwoners, instellingen en bedrijven verandert. Vanuit de Statenpassage kunt u de roltrap nemen naar de plenaire zaal van de Tweede Kamer . Minister Remkes komt de roltrap af.


Koop of Verkoop roltrap op Marktplaats. Hardcover, paperback of pocket, in het nederlands of engels ,.

Daar gelijk een karretje gepakt voor de bagage kon je met die karretje gewoon de roltrap op. Zoveel moeite is het niet: uitstappen, een roltrap op perron vinden die naar beneden gaat, een klein. Paardensnoep (gedurende in het engels 5). Hanoi – Ze staat onderaan de roltrap , en kijkt naar boven waar haar man en oudste. Scholieren krijgen les in het bedwingen van de roltrap in de Kiltunnel.


Onderweg naar de uitgang zag ik bloed overal, ook op de roltrap. De Britse Lisa Bridgett heeft duidelijk een engel op haar schouders geha want wonder . Koninkrijk verenigd roltrap engeland londen. Tot slot benadrukt de woordvoerder dat er bij een stilstaande roltrap niet altijd gelijk.


Voor wie het gelooft: je kunt bellen met een engel. Metro in, metro uit, roltrap op, roltrap af. De langste roltrap in de Underground in Station Angel.


Ik hapte naar adem en viel bijna van de roltrap. In de letters van de woorden uit de roltrap opdracht van aflevering lijken in combinatie met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts