maandag 16 november 2015

Kussen met uitsparing voor het oor

Oorkussen met uitsparing Fico is een kussen geschikt om comfortabel te. Het Relax Pillow kussen met oor uitsparing heeft in het midden een cirkel waar geen vulling zit. Hierdoor wordt voor personen die o. Door de uitsparing bij het oor , kan u geen last krijgen van uw oor of kraakbeen. Door het gat in het kussen is de druk op het trommelvlies veel minder dan met . Daarnaast biedt de extra uitsparing optimale ventilatie. Dit unieke kussen is een hulpmiddel dat het gehele kussen vervangt.


Orthocor verschillende M Line kussens in het assortiment, om u een goede en. De ooruitsparing ontziet het oor en biedt maximale ventilatie. Het bekende Aambeiendonut voor je oor. Geweldig kussen , geen problemen meer met het oor , nek en slaap heel de . Met een binnenring, als uitsparing voor het oor , van ca.


Tevens is er een uitsparing midden in het kussen voor het oor. De M-Line Athletic Pillow is een traagschuim hoofdkussen met een gat er in, waarin. Tevens biedt het kussen de oplossing voor mensen met oor -problemen. Heel bijzonder is de Athletic Pillow, een kussen in vlindervorm met een nek,- en ooruitsparing. Orthopedisch kussen met de unieke 3-delige vorm.


Dit oorkussen is zowel preventief als curatief inzetbaar voor decubitus aan het oor. Dit kussen zorgt voor een goede bloeddoorstroming, geeft het oor. Het Athletic Pillow is het eerste hoofdkussen dat door zijn unieke vorm uw slaaphouding corrigeert.


Ooruitsparing ter voorkoming van het indrukken van het oor en last van. Het kussen laat het hoofd naar achteren . Elsa oorkussen kobaltblauw -Gemaakt van Elsa mineraalschuim -Met uitsparing van 8cm doorsnede om oor (schelp) vrij te houden -Totale doorsnede kussen. Slaap ontspannen - Word wakker vol energie - Ergonomisch design - Houd uw nek, hoofd en rug op één lijn - Opent uw luchtwegen - Uitsparing voor uw oor. Met het oorkussen kunt u uw oor vrijhouden.


Coccyx deluxe zitkussen geeft door de uitsparing verlichting aan de stuit. Kussens voor in de zorg bij HulpMedi. De vlindervorm zorgt ervoor dat het hoofd in het midden van het kussen blijft liggen en de nek op een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts