donderdag 10 september 2015

Muurverf zilver glitter

Dit is een speciale lijn verven die bedoeld is voor . Creër een leuk effect met metallic verf , glansverf of glitterverf. Stilleven metallic verf zilver 500ml. De glitters zijn ook te gebruiken tijdens het knutselen, bijvoorbeeld om zelf glitterlijm te maken en kaartjes of . Voor gebruik goed mengen zodat de glitters gelijkmatig verdeeld.

Geef een bijzonder effect aan je muur met Histor Perfect Effects muurverf. Decoratieve muurverf met zilveren en koperen glitters. In deze video zie je hoe je verf met glitter aan kunt brengen.


Sparkling Sterling is een transparante muurverf met zilveren glitters , die samen met de lichtinval je muur tot leven brengen. Vooral op een witte, zwarte of grijze . Shine is een transparante verf met ingebouwde lichtreflectie. Dit product dient goed geschut te worden voor gebruik zodat de glitters goed verdeeld worden.

Maak zelf je eigen glitter verf voor op je meubeltjes of muren. Je muur fonkelt als graniet door de koperen en zilveren glitters. Renaulac muurverf latex acryl mat 5L wit. Kwalitatieve glitterverf met een prachtige metallic glans. Deze transparante verf is voorzien van duizenden kleine glitters die uw . Wil je meer glitters , kies dan voor meerdere lagen met glitterverf.


Bij Histor kun je transparante muurverf met decoratieve highlights kopen. Pom Le Bonhomme Muurstickers Sterretjes set van - Zilver. Geef je schilderwerk een extra touch met deze transparante glanzende muurvernis op waterbasis. Deze muurvernis met glitters is ademen reukarm, . Met een spuitbus verf wordt de spuitlak mooi verspreid. GAMMA spuitlak zilver grijs zijdeglans 4ml.


Bekijk online het Verf -assortiment van Action op Action. Altena Brilliant Brengt je muur tot leven. Feidal Effekt-Lasur is een muurverf voor binnen met een glitter er doorheen verwerkt.

Glitter muurverf kleur cinecitta merk ID paillett. KARWEI Happy Colours muurverf zilver glitter 5ml. Glitters op je muur is een transparante muurverf met decoratieve toevoegingen,. Silver ( zilver ), Luxury Gold (goud), Pearly Rainbow (parelmoer), Royal Shine . Polyvine bestellen of kopen kan in Glittervenis Goud Glittervernis zilver en Glittervernis regenboog kleuren en.


Metallic glitter vernis kunt u gebruiken op. Heb inmiddels de verf ontvangen en alles is goed gegaan. En weet iemand of wanneer je deze verf er eenmaal op hebt zitten, je het.


Er werden geen resultaten teruggevonden binnen de gekozen selectie. Klik hier om de benodigde hoeveelheid verf te berekenen met onze . Rust-oleum glitter effect hoogglans, 4ml, zilver , spuitbus Rust-oleum. Is het anders een idee om glitters te mengen in een potje verf. Ik heb zowel de goud als de zilver variant gebruikt op verschillende . Een transparante topcoat van glitters en een transparant bindmiddel.


Als in: “Transparante muurvernis met fonkelende glitters ”. Ze hebben ze in het roo goud en zilver glitter geloof ik! Hihi ik ga morgen naar de karwei verf kijken. Kleurvlokken om uw vloer en wand decoratief in te strooien.


Bij colora, de verfwinkel in je buurt, vind je alles voor je verfklus: verf van BOSS paints, behang en muurstickers, verfbenodigdheden én verf - en kleuradvies. De kleur van de glitter kun je kiezen van goud tot zilver maar ook in de kleur roze. Naast glitter kun je ook metallic verf gebruiken.


Deze Italiaanse matte muurverf bevat verfijnde glitterflakes wat voor een sprankelend effect op de muur zorgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts