vrijdag 25 september 2015

Chloordrijver

Instelbaar om de tabletten langzaam en . Om wildgroei van bacteriën, schimmels en andere micro- organismen in zwembadwater te voorkomen, adviseren wij u om chloor aan het water . Unieke aanbieding: Deze compacte chloordrijver is tijdelijk extra voordelig in onze webshop! Chloordrijver geschikt voor grote, 2grams, chloortabletten voor tuinzwembad. De chloordrijver is geschikt voor alle soorten chloortabletten dankzij de instelbare dosering.

Dit doet u door het chloor in deze chloordrijver te plaatsen. Deze chloordrijver is ideaal om chloor gedoseerd aan uw zwemwater toe te voegen. Thermometer voor het zwembad met een chloordrijver in één. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Koop of Verkoop chloor drijver op Marktplaats.


Van het merk Aqua-fun, dit is een . Om uw zwembad schoon en groenvrij te houden is het gebruik van chloor een goede optie.

Opzoek naar een chloordrijver voor chloortabletten? Bekijk hier dan eens ons assortiment. De drijver is geschikt voor tabletten van 20gr en is.


Een ideaal hulpmiddel voor het toevoegen en gedoseerd verspreiden van chloor aan . Een zwembad chloordrijver chloordispenser of zwembad chloor vlotter wordt gebruikt voor de toevoeging van chloortabletten als behandeling van uw . Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. De Chlorine Dispenser van Intex is een chloordrijver voor uw zwembad. Zo houdt u het zwembadwater eenvoudig in goede conditie.


Regelbare chloordispenser voor grote en kleine chloortabletten. Intex Zwembaden, Accessoires en onderhoudsproducten koopt u voor een scherpe prijs bij Buitenspeelgoed Stouten. Het is aan te raden om het chloor in . Bestel online bij De Boer Drachten!


Bent u het ook zat om elke keer een chloortablet toe te voegen aan het water. Nu is er een makkelijkere manier om . U kunt bij de chloordrijver eenvoudig bepalen hoeveel hij .

Uw chloordrijver zorgt er voor dat continue de juiste hoeveelheid chloor aan uw zwembad toegediend wordt. Aantal: - of toevoegen aan - Verlanglijst Product vergelijk. Wordt gebruikt bij die baden die niet over een skimmer beschikken . U kunt de chloorafgifte regelen aan de onderkant van de chloordrijver.


Kleuren) SPECIFICATIES: ○ Conditie : Nieuw ○ Levering: Verzenden. Handige chloordrijver van het merk intex, speciaal om het chloor in uw zwembad goed te doseren en te spreiden voor optimaal gebruik van chloor. Dagelijks onderhoud doe je met chloortabletten in een skimmer of chloordrijver. Controleer regelmatig of de chloortabletten opgelost zijn.


Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Interline Chloortabletten dienen, bij normale dosering, altijd in een chloordrijver of de skimmer gedaan te worden. Specificaties: Geschikt voor kleine chloortabletten (tot 5cm) Gemaakt van duurzaam niet corrosief polypropyleenmateriaal Verstelbare ring om de dosering te . Met deze chloordrijver wordt het chloor gedoseerd en met . Ook bestaat er een shockbehandeling. Deze methode doodt bacteriën die tegen de normale hoeveelheden chloor kunnen.


De chloortabletten moet u altijd in een chloordrijver doen en niet direct in het water. De pot bestaat uit 1stuks mini tabletten en hieronder ziet u hoeveel u . Dit artikel is niet online te bestellen, neem voor meer informatie contact op met onze binnendienst. Op zoek naar de Mini chloordrijver (voor kleine chloortabletten)? Alles voor bij uw zwembad koopt u nu bij Warentuin!


Een chloordrijver en thermometer in een goedkope combinatie! Deze tabletten met een gereguleerde afgifte worden langzaam opgelost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts