dinsdag 16 juni 2015

Sunware ehbo box

Alle EHBO -spullen handig en overzichtelijk bij de hand met deze liter EHBO - box. Sunware Q-line EHBO opbergbox - liter. Bij noodsituaties in huis biedt de Q-Line EHBO. Met deze EHBO box in de buurt zijn de pleisters binnen handbereik.


Het is voorzien van handige sluitclips. Oct De First Aid box uit de Q-Line van SUNWARE kan je gebruiken voor het opbergen van allerlei EHBO benodigdheden. Vergelijk het ruime aanbod opbergers o. Profiteer van goedkope aanbiedingen voor de laagste . De doos is voorzien van een vaste sluitclip en inzetbakjes om je spullen . Met de Q-line liter EHBO doos in de buurt zijn de pleisters binnen handbereik.


De box heeft een inzet met vakverdeling, . Handige opbergbox voor diverse kleine EHBO spullen. Deze liter box kun je gebruiken als hobby box , verfbox, naaibox, speelgoed box , EHBO box , Doe-Het-Zelf kist, kleine gereedschapsbox, maar hij kan ook . Jun Gebruikt voor oefenmateriaal (opleiding verpleegkunde), weinig tot geen gebruikssporen. Opbergbox Q-Line Box 6l transparant stuks. Ideale EHBO -doos die je makkelijk in je handtas of rugzak mee kan nemen.


De afbeelding van het kruis op de zijkanten van de EHBO doos maakt het ook voor anderen duidelijk dat er EHBO spullen in de box zitten. In thuissituaties biedt de Q-line EHBO doos met een. Oct Met deze ehbo box in de buurt zijn de pleisters binnen handbereik. EHBO kistje duidelijk herkenbaar, gemakkelijk onderweg, in je fietstas of in een keukenkastje van de caravan of camper.


Handig kistje voor wat EHBO spulletjes voor onderweg. EHBO kist liter met inzetbak: Zeer ruime kunststof box met inzetbakje dat . Nesta opbergbox L met deksel transparant. Die Box ist ausgestattet mit einem . Dec door Woonhome Bekijk meer informatie. Natuurlijk kun je deze box ook gebruiken om alle speeltjes, EHBO spullen of . Nieuw in onze EHBO serie is de EHBO doos.


Assortimentsdoos met uitneembare bakjes. Een ideale box voor het opbergen van allerhande EHBO. Een praktische box voor het vocht- en stofvrij opbergen van diverse producten.


Op zoek naar Opbergkisten En Dozen? Shop nu online of in één van onze winkels! Creëer een extra verdieping in je box voor je kleinere spullen.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u. Zoek je bladmuziek voor gemengd koor met of zonder begeleiding? Hier vind je titels voor alle denkbare bezettingen. Care Plus EHBO -set Family Vanaf € 32.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts