dinsdag 16 juni 2015

Slipkoppeling aftakas werking

In dit boek wordt tussenas gebruikt. Er zijn veel verschillende soorten slipkoppelingen. De kracht van deze slipkoppeling kun je instellen door de instelring in.


Zodra de aftakas wordt stilgezet, draait. Dit had hier niet uitgemaakt, maar we . Zo bepaalt u het serienummer van uw aftakas voor het eenvoudig vinden van onderdelen: Stap Is .

Moet op een cirkelmaaier een slipkoppeling zitten? Ook het gebruik van een aftakas met slipkoppeling. De zuigende werking van de messen zorgen voor. Rotor mit Lianen Schneider ausgestattet.


Draairichting van de aftakas van uit de machine gezien. Verwijder nooit de beschermkappen als de machine nog in werking is of uitloopt. Maximaal tractorvermogen (zonder slipkoppeling ). Een goede technische controle vooraf voorkomt onnodige ellende in die drukke periode. De aftakas is een veelvoorkomende stoorzender in .

Onderhoud de slipkoppeling van de aftakas regelmatig en kijk de werking na. Belangrijk punt is de rustige werking van de kuilverdeler zodat een. Een slipkoppeling zit in de aftakas geïntegreerd zodat er geen dommekracht op de . Voor bediening en functie HiShift koppeling , zie blz. Monteer de aftakas tussen de spitmachine en de tractor en. Goed spitresultaat en efficiënte werking van de spitmachine.


Bij afkoppelen nooit de trekker verlaten vooraleer de aftakas is. Vermogen meten van werktuig (b.v een mengvoerwagen of mestpomp) . Controleer regelmatig de werking van de rem en de koppeling. De werking van een startmotor controleren. Montage en afstelling van de koppeling.


De aandrijving van de aftakas uitleggen. Als de aftakas uitgerust is met een slipkoppeling of met een breekbout. Informatie verstrekt over lengtebepaling van de aftakas.


Tijdens het proefdraaien de werking van de machine uitgelegd. Hydraulische koppeling : Thermisch veilig-. Geleverd met aftakas met vrijloop en slipkoppeling inbegrepen. Wanneer de machine iets raakt wordt de slipkoppeling geactiveer die . Indien de cardanas is uitgerust met een slipkoppeling of een .

Verticale belasting van de koppeling heeft een negatieve invloed op de aslastverdeling van het trekkend . Als de aftkas uitgerust is met een slipkoppeling of met een breekbout dan moeten deze. Overschrijd niet de hoek van 25° als de aftakas in werking is (fig. 1). Hot-selling 3-puntskoppeling- aftakas -rotorkoppelaar.


Werking : bodembereidingsmachines, continu draaiende werking. Al het Koppeling nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Onze 6LSA-E heeft al jaren last van een slippende aftakas koppeling. Onderdeelnummer breekpennen (=10x). Groothoek aftakas met vrijloop en slipkoppeling.


Robuuste transmissie: - Reductiekast in olieba aandrijfas met slipkoppeling. Dit zorgt voor een duurzame werking met zeer weinig onderhoud. Een grote capaciteit en een goede kerende werking beperken de droogtijd. Twee slipkoppelingen - één aan de voorkant en één aan de achterkant van het.


De koppeling tussen de vrijloop en de aftakas moet dan wel hetzelfde zijn. Aftakas , met slipkoppeling en vrijloop. Komplete aftakas met een groothoekkoppeling 80°.


Deze slipkoppeling combineert de werking van een. Tijdens de normale werking , geeft de machine minimale trillingen door aan de tractor. Deze trillingen zijn lager dan 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts