maandag 8 december 2014

Werkbankslijpmachine makita

Een vaste slijpmachine op uw werkbank. GAMMA werkbankslijpmachine WBS-150. Vind werkbankslijpmachine op Marktplaats. Slijpmolen voor eenvoudige werkzaamheden zoals ontbramen en ontroesten en voor het uit de vrije hand slijpen van snijdende gereedschappen.


Productomschrijving: Met deze combinatie beschikt u over een degelijke slijper voor zowel het fijnere als het zwaardere slijpwerk. Reserveer jouw slijpmachine en accessoires direct online. Basic uitvoering, wordt geleverd zonder accus en lader. Indien gewenst bestel je ze eenvoudig mee. Pneumatische haakse slijpmachine met boorkop.


Ideaal voor onderhouds- en reparatiediensten. Standaard voorzien van verlichting en opklapbare . Inclusief positie handgreep, Constant. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Eén van deze glazen is een vergrootglas om nog preciezer te kunnen . Naast slijpen kun je met een slijpmachine ook polijsten, wetten, afvlakken,. Werkbankslijpmachine van 2watt met slijptollen en beschermglazen voor de ogen.


Slijpmachine accessoires koopt u bij Gereedschapcentrum. Grote voorraa snelle levering en bewezen service! Ontdek ons ruime aanbod van Rechte slijpers.


Bestel je Haakse slijpmachine onderdelen en accessoires onderdelen en accessoires nu. Creusen slijpmachine online bestellen in een webshop. Makita GB6Slijpsteenmachine 1mm.


TNO gecertificeerd voor uur stofvrij slijpen. Niet te gebruiken in combinatie met super . Machines en gereedschappen voor vakman en doe-het-zelver. U wil werken met professionele machines en gereedschappen?


DGA901ZKU Haakse slijper 230mm 2x18V DGA901ZKU Nieuw DGA901PG2U Haakse slijper 230mm 2x18V DGA901PG2U Nieuw 9558HNRGZ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts