maandag 29 december 2014

Bison montagekit transparant

Transparante, sterke, oplosmiddelvrije montagelijm. Voor het onzichtbaar en muurvast bevestigen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Hoogwaardige vullende oplosmiddelvrije lijm voor het onzichtbaar, gemakkelijk en muurvast . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De samenstelling van het proudct is volledig gericht op het monteren van . Maak boren, schroeven en spijkeren overbodig. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!


Hoogwaardige montagelijm op basis van MS-Polymer en geschikt voor zeer veel toepassingen binnen en buiten. Bevestigt praktisch ieder bouwmateriaal op bijna elke ondergrond. Schrijf de eerste review over dit product.


Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat. De kit wordt gebruikt voor het onzichtbaar . Artikelgroep, Montagekit en konstruktielijm. Universele, kristalheldere montagelijm en afdichtingskit. Categorie, Beschermende coatings en dichtingsmiddelen.


Pomembne identificirane uporabe snovi ali . GRIFFON MONTAGEKIT TRANSPARANT (BINNEN) Art. Bison polymax express transparant 300g. Montagekit transparant acryl deze montagekit is goed voor het monteren van de Agnes one-step plinten,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts