maandag 27 oktober 2014

Popcorn bakjes kopen

Bestel online voor de laagste prijs! De leukste en stevigste popcornbakjes vind je bij ons. In allerlei kleurtjes voor het scherpste tarief. Gebruik ze als snoepbakje, ijsbakje of popcornbakjes. Popcorn bakjes en popcorn bekers bestel je snel een eenvoudig op verpakkingenbedrukken.


Snelle levering, goed geprijsd en een leuke aandachtstrekker. Kleine popcorn bakjes gemaakt van karton. Rood met witte stippen, zwart met witte stippen en rood met witte strepen. Met popcorn wordt jouw avondje nog gezelliger. Daarom heeft Xenos deze toffe popcorn bakjes.


Trek alle aandacht met bedrukte popcorn bakjes. Verkrijgbaar in verschillende formaten. Voorzien van autolock-bodem en dus gemakkelijk op te bergen. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Met deze popcornbakjes kun jij heerlijk. Koop of Verkoop popcorn op Marktplaats. Je bestelt snel, veilig en makkelijk je popcorn voor bijvoorbeeld thuis op de . Hoe je die popcorn bakjes zelf maakt, leg ik stap voor stap uit! Je kan ze uiteraard kant en klaar in de winkel kopen , maar is het niet veel . Vul zakjes met popcorn maar niet tot barstensvol, knoop dicht met cadeaulint en laat eventueel de jarige er. Sorry, dit product is niet meer verkrijgbaar.


Pin met betaalpas of creditcard bij levering. Wil jij ook je popcorn een lekkere kaassmaak geven? Lees dan hier wat de makkelijkste manier is.


In no time geef je jouw popcorn een heerlijke cheddarsmaak. Bekijk de categorie wegwerpservies op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Schaaltje Voetbal Party wordt per stuks geleverd en heeft een afmeting 17x9.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts