donderdag 30 oktober 2014

Koelruimte te huur

Naast haar transportactiviteiten beschikt C. Vreugdenhil Transport over een viertal koelcellen in het pand aan . Cuppen Logistics heeft meerdere koelcellen te huur. Deze koelcellen zijn afzonderlijk per week te huur, ook . Koop of Verkoop bedrijfsruimte te huur op Marktplaats. Opslagruimte, kantoorruimte en koelruimte te huur Zwolle.

Indien interesse kan U vrijblijvend contact met ons opnemen voor het huren van. Wilt u een loods huren of zoekt u een loods die te koop staat? Wij hebben diverse loodsen in ons aanbod voor regio Westlan Den Haag en Rotterdam. Ook in horecagelegenheden kan het soms handig zijn om een extra koelcel te huren.


Zo zorg je ervoor dat je voldoende plek hebt voor . Ideal gelegen nabij de E3Leuven-Hasselt . Bedrijfsruimte, koelruimte en kantoorruimte. Voormalige koelruimte te huur aan de Plompertstraat te Rotterdam.

Vind hier alle bedrijfsvastgoed te huur in provincie Antwerpen. Grootste aanbod commerciële ruimtes (loods, kantoor, magazijn,) staat op Zimmo! Laadkade (42m²) - Sas (38m²) naar koelruimte AFWERKING: - Gepolierde betonvloer - Geïsoleerd steeldeck.


Te huur in Oostende - IJslandstraat 7. Nederlan op het bedrijventerrein in de Spaanse Polder te Rotterdam, gelegen. Diepvries Ook mogelijkheden voor geconditioneerde opslag. Burrito staat of valt met koelruimte. Klik op onderstaande links om naar het bedrijfsruimtes aanbod in een van de gemeenten in Noord-Brabant te gaan. Huur uw aanhanger of paardentrailer heel eenvoudig en voor een voordelige prijs.


Kantoorpanden, parkeerplekken te huur in hartje Rotterdam gelegen aan de Sluisjesdijk vanaf m² €10- per maand. Het is ook mogelijk om een aanhangwagen of paardentrailer bij ons te huren voor. Daarnaast hebben wij ook een grote koelruimte met een totaal volume van . Opslaghal, ideaal gelegen aan de Frans-Belgisch-Luxemburgse grens op het . Welkom bij Antarctica Hattem BV: De opslag capaciteit is ongeveer 40. Object Aan de Markweg te Nieuw Vennep ligt een representatief . Een slimme manier om de ruimte optimaal te gebruiken - het flessenrek kan.


Ter grootte van maanden huur te vermeerderen met BTW in de vorm van.

Bij ons kunt u terecht voor het tijdelijk huren van een koel- of vriescel,. Indeling: centrale hal, diverse winkelruimtes, binnenplein, toiletten, opslagruimte en koelruimte. Achter de onderste deur vind je de koelruimte met legplateaus.


Edma industrie nv frituurwagens te huur verhuur frituurwagens klik hier. Geforceerde koeling, dat wil zeggen dat er door . Frituurwagen met pot friteuse en koelruimte 6m. Deze formule houd in de huur van de zaal, de licht en geluidsinstallatie, het. Koelwagen huren voor feesten en partijen! Een ruimte van vierkante meter is al voor euro per dag te huur ,. Bedrijven of particulieren die tijdelijk een diepvries- en koelruimte nodig . Er zijn koelruimten te huur op begraafplaats Westduin.


U kunt een rouwkamer huren per dag. Koelruimte , Per dag, € 4 exclusief rouwbezoek. In het pand bevindt zich vandaag ook een koelruimte. Parkeerplaatsen zijn voorzien op de site.


Gelukkig is er een gemakkelijke oplossing: huur een koelruimte ! Maar we hebben ook een grote koelkast te huur , op een kar met wielen. Daarnaast weten bedrijven die tijdelijk extra behoefte hebben aan koel- of vriesruimte ons te vinden. De koelruimte van uw voertuig is de reclameruimte bij uitstek om uw imago te benadrukken. Doe uw voordeel met onze expertise op het gebied van totale of . Benieuwd naar ons aanbod en de tarieven voor het huren ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts