woensdag 3 oktober 2018

Adblue uitschakelen

Wilt u AdBlue laten uitschakelen of reduceren? Is uw AdBlue -pomp of uw Nox-sensor kapot? Rijdt u met een open pijp en heeft u problemen met de uitlaattemperatuur en ontstaan daardoor problemen met . Is uw adblue pomp kapot of uw Nox sensor overleden?


Oplossingen voor Euro zijn ook eindelijk klaar!

Ook bij het uitschakelen van het Adblue -systeem of de EGR-klep stijgt de uitstoot van stikstofoxiden minimaal met een factor tien, zegt Somers. Elk tuningspakket wordt naar uw wens geschreven! Gespecialiseerd in For Opel, Renault en BMW.


Adblue uitschakelen en chiptuning voor de New Holland T7. Het vermogen is toegenomen met PK waarbij de trekker geen Adblue meer verbruikt! Geen vermogens terugval meer en geen storingen.


Adblue gebruik uitschakelen met software mogelijk.

Adblue verwijderen met Software inclusief demonteren van de pomp nog niet mogelijk (in ontwikkeling). Zonder AdBlue wordt het vermogen van de vrachtwagen beperkt. NOx sensor uitschakelen Volkswagen Golf Touran 1. Door het uitschakelen van de technologie is bijtanken van AdBlue niet meer . Er is een ruime markt voor partijen in de vrachtwagensector die actief zijn op het gebied van het uitschakelen van het Adblue -systeem.


Verwijderen van de ADblue Kostprijs: 3euro btw incl Afhankelijk van het type. Last van AdBlue storingen in uw auto, vrachtwagen of trekker? Wij kunnen op een professionele manier AdBlue uitschakelen.


Auto Start Stopsysteem uitschakelen , . Derde waarschuwing: start je auto niet opnieuw na het uitschakelen. Als je je AdBlue tank niet bijvult na de tweede waarschuwing dan wordt de waarschuwing. Onlangs rapporteerde BIGtruck over AdBlue fraude bij Oost.


AdBlue kastjes komen die het systeem uitschakelen. Zodra dit gebeurt kun je na uitschakelen de auto niet . Ook in Nederland wordt gesjoemeld met het gebruik van AdBlue.

Uit een onderzoek van het tv-programma Undercover blijkt het eenvoudig te . Recent verscheen in het nieuws dat Poolse controleurs een fraude op het spoor kwamen met uitschakeling van AdBlue -systemen in trucks. Als men besluit om over te gaan tot het uitschakelen van het Adblue systeem met als doel de prijs per liter niet te betalen, maar men wil wel de voordelen van . Addblue uitschakelen voor alle personen- en lichte bedrijfswagens in. Druk de OBD in de connect en volg instructiesADBlue OBDschakelt ADBlue system uit. Let op: Wanneer het roetfilter wordt leeggehaald of verwijder dient deze ook softwarematig te worden . Voordelig adblue producten en benodigdheden online bestellen?


Het ZDF-programma over fraude met het uitschakelen van AdBlue -systemen in trucks heeft voor veel ophef gezorgd. First and original AdBlue solutions: professional AdBlue emulators for Euro Euro Eurotrucks. AdBlue uitschakelen Ook de nieuwste vrachtwagens en tractoren gebruiken een AdBlue systeem om aan de emissiewetten van Euro VI te . Software-based AdBlue disable solutions and emulators.


AdBlue dat nodig is om het emissiebeheerssysteem te kunnen laten werken. OTEC kan de Adblue systeem op een correcte manier uitschakelen zonder fysiek. Melding die er uit kwam was dat de adblue vloeistof niet van goede . Ik wil graag gebeld worden voor mijn offerte. Bij een lege AdBlue -tank wordt de waarschuwing rood. De motor blijft draaien, maar is na uitschakelen niet meer te herstarten.


AdBlue is een milieuvriendelijke synthetische vloeistof, die bestaat uit gedemineraliseerd water (6) en ureum (3). Met AdBlue van Audi rijdt jouw Audi een stuk milieuvriendelijker. AdBlue Emulator NOx voor Cummins Plug en Drive Apparaat Uitschakelen SCR Systeem Truck Diagnostic Tool.


Na het uitschakelen kunt u de wagen niet meer opnieuw starten, om schade te . Je kan Ad Blue omzeilen door het software matig te laten uitschakelen , maar. Want ik hoor verhalen dat ze het vanaf de fabriek al uitschakelen dat adblue , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts