woensdag 26 september 2018

Piezo arduino

Uit de goede inzenders werd bij . Hoge kwaliteit gaatjes tang met hevel werking waardoor weinig kracht nodig is om gaatjes te maken in bv. De tang is voorzien van ponspijpjes voor de . Uitvoering : Metalen revolvertang met hard metalen ponsen. Toepassing : Gaten maken in Leer , zeil, karton,.

Pons tangen zijn ideaal voor het maken van gaatjes in dun metaal en leer. Een pons tang ook wel een revolvertang genoem bestaat uit een stalen frame en . Met deze revolvertang kun je gaten maken in verschillende soorten materialen zoals leer , rubber en papier. Revolvertang met verschillende maten.


De Skandia gaatjestang 2mm voor het ponsen van gaatjes in leer , textiel, karton en kunststof. Gaatjes tang met hevel werking waardoor weinig kracht nodig is om gaatjes te maken in bv. Een gaatjes, ook wel revolvertang genoemd van Prym is een must als je gaatjes gaat maken om.

De Skandia holpijptang, ook wel gaatjestang of revolvertang genoemd kun je gebruiken voor het ponsen van gaten in leer , textiel, karton en kunststof. Vergelijk de producten en maak een makkelijke keuze met Koopkeus! Afname Per: Stuk lengte (tang) (mm): 2Korte beschrijving: Voor het maken van gaten in leer , textiel en kunststof. Glanzend vernikkelde ponstangen voor het ponsen . Deze stevige gaatjestang, ook wel revolvertang of ponstang genoem wordt gebruikt om gaatjes te maken in diverse materialen.


Röhrenjeans PVC hergestellt aus echten . Op de hoeken maken we met een revolvertang of holnijptang een klein gaatje. De goedkoopste Sprenger Powerful revolvertang leer vindt u bij ons! We hebben alle aanbiedingen van gereedschap web-winkels doorzocht op de zoekterm Verstelbare gaatjes revolver tang gaatjestang leer 2. Gaatjes maken in leer met deze handige revolvertang , verschillende maten holpijpjes zitten erop. Met de revolvertang kun je gaatjes in het leer maken.


Groot of klein, in stof, leer , papier of karton. Leg het papieren patroon op je stuk leer en knip uit. Gatentang Profi Hofftech voor gaten in leer te knippen zoals bijvoorbeeld een broekriem.


De revolvertang is gemaakt van zeer degelijk materiaal en knipt . Knipex revolvertang om gaatjes te maken in diverse zachte materialen, zoals textiel, kunststof en leer.

Tang is uitgerust met ponspijpjes van veelgebruikte . Draaibare kop met ponspennen met maataanduiding voor eenvoudig gebruik. Zwart gelakt voor corrosiebescherming. Geschikt voor leer , plastic, karton, enz. Hoge kwalitetit tang geschikt om scherpe gaatjes te maken in papier, karton, leer etc. De diameter van de gaatjes die je met deze tang kunt maken zijn: 2. Met deze gaatjestang ponst u gemakkelijk gaatjes in leer en textiel.


Met deze GAMMA- revolvertang met een diameter van 2mm tot en met 5mm pons je gaten in onder andere leer , textiel en rubber met een diameter van 2mm, 2 . Solide tang voor het maken van gaatjes in leer. Uitgevoerd met holpijpjes van tot mm. De gaatjesmaker is gemaakt van metaal en kan gaatjes maken in leer , stof, plastic, karton en veel andere materialen.


Met een revovertang perforeert u gemakkelijk gaatjes voor holnieten, rivetten en drukknopen in stof, (nep) leer of kurkleer. Voor gaatjes gaande van tot 5mm . Uw partner voor handel en industrie. Handig om extra gaatjes te maken in een riem of de . Mooie degelijke tang om gaatjes te maken in karton of bv leer.


Skandia ringetjestang, ook wel oogjestang genoemd wordt veel gebruikt om ringen in onder andere kleding, riemen en schoenen van leer of stof te knijpen. Ponsen van gaten in papier, karton, leer , textiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts