vrijdag 29 december 2017

Rubber koord

Groothandel in rubber koord voor het maken van sieraden. Bekijk ons assortiment online en overtuig uzelf. Voor diverse mogelijkheden te gebruiken. Zoals ons hol rubberkoord ideaal als tussenstukje te gebruiken.


Het rubber koord hebben we in een holle en een massieve soort.

Rubberkoord 0mm dik hol donker paars. Het holle rubberkoord is leuk om in stukjes tussen armbanden en of kettingen mee te rijgen. Dit stevige en soepele rubber koord is een leuk alternatief, bij het maken van sieraden met een ander soort koord.


Deze slang is uitermate geschikt voor het maken van kettingen. De sluiting voor deze slang is apart te bestellen. EPDM rubber koord is het meest geschikt voor toepassing onder . De tube is gemaakt van mooi, stevig en glad . In onze webwinkel vindt u diverse mooie kralen, bedels, en daar aan gerelateerde producten.

BEAD Wholesale is een groothandel in benodigdheden om zelf sieraden te maken. Doorsnede ca 2mmDe laatste meter. Zwart synthetisch rubber sieraden koord met een diameter van 4mm.


Wilt u meerdere meters en wilt u deze aan één stuk vermeldt u dat even als. Unieke ketting metalen stukken aan rubber koord. DQ rubber draad voor het maken van leuke armbandjes in verschillende kleuren. Ben op zoek naar massief rubber koord om tuinstoelen( spagetti-stoelen) opnieuw te bespannen. Wie kent een groothandel die het op de rol . om prijzen te zien en bestellingen te plaatsen.


Bijou Moderne maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. De aangegeven prijzen zijn per meter uitgezonderd de rollen Meerdere meters worden zoveel mogelijk aaneen geleverd Zoekt u iets wat niet in de webshop . Elastisch rubber koord 8mm op maat gemaakt - €1. Elastiek is gemaakt van gevulcaniseerd rubber. Maak zelf ook deze leuke bangle mét rubber koord ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Alstublieft inloggen om de prijzen te zien.

Dit draad is niet geschikt voor de BHS25 . Dikte van het rubber mm, lengte cm. Prijs (incl. btw, excl. verzendkosten). Ze worden gesloten door middel van een pinnetje dat in het snoer klemt. Dit systeem hebben we onlangs sterk verbeterd. Zeer geschikt voor het maken van sieraden!


Leren koord ketting 3mm breed voorzien van magneet sluiting. Geschikt om een hanger aan te hangen. Kralen Sieraden - Bram Molenaar is gegarandeerd de goedkoopste kralenwinkel van Nederland! Hier vindt u alles om uw eigen sieraden te maken.


Het is geen draa ketting of garen, maar rubber koord en het is hol van binnen. Voor Buna en rubber koord - Sluitingen - Benodigdheden De webwinkel voor het maken van Sieraden - Ruime Keuze, Snelle Levering en Gunstige Prijzen. Klik voor de geldende korting op het artikel zelf. Dit rubber (of eigenlijk PVC)koord is een vol koor het is dus niet hol van binnen.


De prijs van het rubber koord wordt per cm . De ketting heeft een verlengstukje zodat de ketting op verschillende lengtes gedragen kan worden. Altijd de laatste nieuwe collecties online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts