maandag 24 juli 2017

Professionele strijkapparatuur

Met de Laurastar Go beschik je over professioneel strijkijzer en een actieve. Model Tvan Steam One voor het professioneel ontkreuken en stomen van kleding. Het apparaat werkt nog prima, maar rolt niet meer, want er on… € 800.


De Ker regelbaar is afgeleid van een industriële strijktafel die uiterst geschikt is voor professioneel of huishoudelijk gebruik. Het werkoppervlak is voorzien van . De professionele strijktafels van SILC zijn in verschillende modellen en in meerdere toepassingen leverbaar.

Rechthoekig, elektrisch verwarm met zuigvak of . Naaimachines Overlocks en Coverlocks Borduurmachines Strijkapparatuur. Ervaar het gemak van de nieuwste strijkapparatuur en doe meer strijkwerk in minder tijd. Een strijkmachine is een (semi-) professioneel strijkapparaat, die je.


UW PARTNER IN INDUSTRIËLE NAAI- EN STRIJKAPPARATUUR. Voor het professionele strijken van alle soorten stoffen. Met de stoom volume regeling kunt u de juiste hoeveelheid stoom zelf regelen. Semi- professionele strijkijzers voor huishoudelijk en semi- professioneel gebruik en een perfect .

Kijk dan eens in ons assortiment semi-professionele machines. Bielle (klik hier om folder te downloaden). Tafel uitgerust met verwarming en . Wie naait of retouches doet, weet hoe belangrijk goede strijkapparatuur is. We bieden de eenvoudige stoomstrijkijzers aan maar ook semiprofessionele . Als tijd geld is, dan is dit een hele berg geld!


Want wat ga je hier een tijd mee besparen. Deze automatische strijkmachine neemt één van de … € 300. Elk apparaat wordt gecontroleer niet alleen optisch, maar ook op functioneren en veilighei voordat het de . Professionele kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Of werk je als strijkster en schoonmaakster bij particulieren thuis.


Je vindt hier zowel informatie over onze service bij aankoop, . Wij leveren strijkapparatuur voor professionele en industriële toepassingen. Diverse mangels en strijkrollen zijn leverbaar voor gas, electriciteit of stoom. Een strijksysteem is de totaaloplossing om kleding weer te laten stralen. Een professioneel strijkijzer, maar dan voor thuisgebruik.


De roestvrijstalen boiler en het strijkijzer met de professionele zoolplaat staan garant voor een lange . Onze opgeleide werknemers geven elke stof de juiste behandeling en werken met de nieuwste professionele strijkapparatuur.

Wij gebruiken professionele strijkapparatuur van Laurastar. Door gebruik te maken van professionele strijkapparatuur , worden de meest lastige stoffen optimaal gestreken en blijven ze langer glad. Hiervoor hebben wij de beschikking over droogtrommels – blaaspop en professionele strijkapparatuur. Battistella: professionele strijkapparatuur. Kijk rustig eens op onze uitgebreide website . Je strijkgoed wordt door Miekes Strijkservice Mierlo professioneel gestreken én.


Omdat Miekes Strijkservice gebruik maakt van professionele strijkapparatuur , . De Plooi verwerkt strijk van particuliere klanten met professionele strijkapparatuur. Nog de hele maand organiseert De Plooi een kerstactie. Nieuwe en gebruikte professionele wasmachines,. Binnenkort hier een virtuele show-room met beste wasmachines ter . Het resultaat is een fris, modern interieur met nieuwe professionele strijkapparatuur. Het atelier is hierdoor een aangename werkplek geworden, maar ook klaar . Vandaag gebracht, binnen twee dagen gegarandeerd klaar!


Yasmine bvba te Sint-Amandsberg (Gent) biedt professionele poets- en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts