woensdag 28 juni 2017

Gaatjes kniptang voor papier

Met een gaatjestang of revolvertang kan je makkelijk gaatjes maken in leer, riemen, tassen en. Tang maakt een klein gaatje in karton of papier , je kunt daarmee oorbel kaartjes maken van elk willekeurig papier. Professionele kniptang , ook wel gaatjestang of conducteurstang genoem voor veelvuldig gebruik.


Vaak gebruikt voor toegangscontrole of keuringen van . Gaatjes tang 1mm papier karton oorbelkaartjes prijskaartjes labels. Gaatjestang 1mm is een handige tang voor het maken van kleine gaatjes van 1mm.

Geschikt voor papier en karton tot 300gr. Hoge kwalitetit tang geschikt om scherpe gaatjes te maken in papier , karton, leer etc. De diameter van de gaatjes die je met deze tang kunt maken zijn: 2. Basis gaatjes tang voor het maken van nauwkeurige gaatjes in tal van materialen. Werkt uitstekend in combinatie met papier en stevig karton.


Makkelijk gaatjes maken in diverse materialen met deze gaatjestang, ook wel. De tang maakt kleine gaten met diameter van mm. Met de Kangaro EP-ponstang wordt het eenvoudig om één gaatje in papier of dun karton te maken.

De gaatjes die deze tang maakt zijn ongeveer mm groot. Een handige gaatjestang voor leder, folie, papier , enzovoort. Knipt zes diameters, van mm tot mm. Een eyelet of oogjes tang , als je van die ringetjes bedoelt die ook in . Gaatjes - of revolvertang voor het maken van gaten in o. In plaats van een gaatjes tang en een tang om ringetjes dicht te knijpen.


Maak nu de gaatjes in het papier en de rondjes met een tang , schaar . Voor 22:bestel morgen jouw gaatjestangen in huis! Met metalen handgrepen en gat groottes. Ik heb papier en craft foam geprobeerd maar dit perforeert maar voor het . Best je papier niet te dun nemen en niet te dicht bij de rand knippen, . Sommige kaartjes hebben bij levering al een gaatje in de kaart voor een.


Soms worden ze samen met de gaatjes - tang verkocht maar ze zijn . Zoekresultaten Cartotheektang controletang cartotheek controle kaartjeskniptang kaartjes knippen gaatjes knippen kniptang conducteurstang kniptang. Van Gool stoffen heeft een zeer grote collectie fournituren, modestoffen, bruidstoffen en patronen. Nu ook te bestellen in de webshop . Groot of klein, in stof, leer, papier of karton.

Drukknoop-, ringen en gaatjes tang van Prym. Kniptang voor controle, met gaatje. Veel gebruikte gaatjes tang klein gat gemakkelijk te gebruiken voor labels en allerlei gaatjes die nodig zijn om lintjes . Deze ringtang kan gebruikt worden om gaatjes te drukken in papierwerk. De ringtang kan tot wel mm dik papier heen ponzen, ofwel perforeren. Met deze gaatjestang ponst u gemakkelijk gaatjes in leer en textiel.


Universeeltang voor drukknopen, gaatjes en nestelringen. Prym producten met een Vario- tang icoon. Gaatjes ponsen in papier , karton en plastic is geen enkel probleem met de . Maak bijvoorbeeld je riem op maat met deze gaatjes tang.


Met verschillende afmetingen voor gebruik in o. Een gaatjes tang gebruikt u voor het maken van gaten in o. Hoge kwaliteit gaatjes tang met hevel werking waardoor weinig kracht nodig is om gaatjes. Tang om gaatjes in stoffen, papier en creatieve werkjes te maken. Zwarte druk op gekleurd papier (B3T). Tang voor het maken van gaten in knipkaarten.


Ideaal om gaatjes ( bij) te maken in leren riem. Door zijn sterke handgrepen heeft u extra grip bij het. Voor als je ergens gaatjes in moet maken, is een gaatjestang een.


This Pin was discovered by Moan MMM. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts