vrijdag 5 mei 2017

Stormketting met veer monteren

Document type: Montage instructies. Ketting a 5mm en een dikte van mm. Met veer a 1mm en plastic bescherming. Let op dat de montageplaten kunnen oversteken bij montage. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Deze stormkettingen zijn geschikt voor extra zware deuren tot 500kg. De veer zorgt ervoor dat de deur niet kapot waait. De ketting is verzinkt dus beschermd . Stormketting staal verzinkt met veer - kg. Vangt de deur op wanneer hij onverhoeds open waait. Voor het monteren van een deurdranger kunt u met een timmermanspotlood aftekenen waar u de deurdranger . Een stormketting zorgt ervoor dat de deur niet kan doorslaan bij harde wind.


Let bij het monteren er goed op dat de veer nog iets oprekt en de deur iets verder. De beste en goedkope deursluiters van Praxis zijn gemakkelijk te monteren aan verschillende soorten deuren doordat je een handige gebruikshandleiding erbij . U dient de veer verticaal op het kozijn en de deur te plaatsen. Voorbereiding bij deurbeslag monteren in een nieuwe deur. Axa montage plaat horizontaal rvs tbv windhaak. Uitvoering met veer is ook geschikt voor verticale montage.


Dulimex stormketting zwaar met veer DX-DV 8B – Klussen. Montage De montage van de openingsbegrenzer is zeer éénvoudig, wanneer de . Dictator deursluiting zorgt dat de deur geruisloos wordt . Pattex Montage Super Power Waterbased tube 250g. Controleer uw deurbeslag op beschadigingen voor u gaat monteren.


Doorslagbeveiligingen voor deuren, met veer. Merk: persoonlijke gegevens in het engels . Vastzetter met rubber dop en krachtige veer. Borgveertang voor binnenringen ( boringen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts