maandag 4 april 2016

Houtkachel 10 kw

Gietijzeren houtkachel met jaar fabrieksgarantie. De vrijstaande Komfort KXLBO is een degelijke kachel met een respectabel verwarmingsvermogen ( kW ). Beschikt over een boiler (onder druk) voor uw . De vrijstaande Mega Max is een degelijk voorzetkachel met een respectabel verwarmingsvermogen ( kW ). Perfect voor het dagelijks gebruik bij een klein . Goedkoopste leverancier van kwaliteit Kachels in Hr, Enkel- Dubbekwandig metaal, .

Wanneer het kW vermogen van een houtkachel niet past bij de ruimte, krijgt u te veel of te weinig warmte. In de rand van de deur en de aslade zit een. Hoe hoger het vermogen, des te warmer je houtkachel wordt. KW Norma FT” Nominaal vermogen: kW.


Hij is geschikt om je huis mee op te . Een vrijstaande kachel geeft een hoog rendament en een aangemame warmte. Strakke houtkachel met zijglas en houtvak Vermogen: kW. De houtkachel is dusdanig vorm gegeven dat . Kachel is regelbaar van 3- 10KW Met een Super groot glas dit is .

De Iron-reeks van Classic is compleet vervaardigd uit gietijzer met een dikte van maar liefst mm. Uitgevoerd met elegante en massieve speksteen bekleding, . Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van tot KW. Dat betekent dat deze JAcobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3. Vermogen: kW Rendement: Gewicht: kg Schoorsteentrek: -Pa Afmetingen (HxBxD): 49x45xRookgasafvoer: 1mm Verbrandingskamer . Voor deze goed geïsoleerde woning hebt u dan ongeveer kW nodig. Deze kachel creëert door zijn uitstraling knusheid en sfeer in . Een stalen kachel warmt snel op en geeft zijn warmte ook snel weer aan de ruimte af.


Overweegt u een houtkachel of openhaard te kopen? This Pin was discovered by Jolien Jong. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Draaibare moderne houtkachel 8- 10KW CAPACITY 8- kW WEIGHT 2KG. Invicta Ove 10KW antraciet houtkachel. Moderne houtkachel KW Korting - Toonzaal model, niet brandend. Modern gietijzeren houtkachel, afgewerkt met speksteen KW Korting . EINDELIJK HOUTKACHEL en PELLETKACHEL in EEN. Beknopte specificatie pelletkachel Eco 10.


Blaast onder- en boven warme lucht.

Verwarmbaar oppervlak: 75mbij goede . Volledig gietijzeren Saey vrijstaande houtkachel. Van binnen is de kachel geheel bekleed met gietijzer, en stookrooster met ruime aslade. Heeft u een te klein vermogen kachel dan zult u de ruimte niet genoeg warm krijgen. In de grafiek hieronder ziet u het vermogen uitgedrukt in kilowatt ( kW ). Houtkachel CV - KW Kamer KW Boiler KW. De aller goedkoopste - Snelle levering - Deskundig advies - Goede service Bij NL kachels vindt u de aller laagste prijzen omdat wij onze . Strakke vormgeving met de kenmerkende gietijzeren branderpot, voor een prachtig vlambeeld en met afstandsbediening!


Door de brede ruit heeft u ook nog eens, van alle kanten . Dubbelwandige houtkachel met grote verbrandingskamer Vermogen kW. Robuuste houtkachel met keramische tegels aan de zijkant Vermogen. Wanneer een pellet houtkachel bijvoorbeeld rendement heeft, gaat van. Bij een plafond hoogte van 6m kan kW per 10maangehouden worden.


Een echte krachtpatser in verwarmen met een vermogen van - kW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts