donderdag 14 mei 2015

Kunststof slangen

Kunststof slangen worden geleverd in diverse kwaliteiten. PVC slangen met inlagen of met kunststof of stalen spiraal worden voor lucht, stof of water toegepast. Heeft u rubber slangen of kunststof slangen nodig?


Welk product u nodig heeft, is afhankelijk van de toepassing. Wij adviseren u over het toepassen van de . Polyfluor Plastics staat bekend om haar leveringsprogramma hoogwaardige kunststoffen zoals PTFE, PFA, .

Vind bij Wildkamp een ruim assortiment. Vink levert bovendien een uitgebreid pakket slangen in diverse materialen voor uiteenlopende. Teesing levert veel verschillende maten en vormen kunststof slangen , zoals bijvoorbeeld spiraalslang. Afhankelijk van de toepassing wordt in overleg met onze . Eigenschappen: Weinig gewicht, Bestand tegen zuren en zouten. Persen Herstellen remslangen volgens model Verkoop stalen . Pers- en zuigslangen, water- en luchtslangen in PVC of polyurethaan.


Er is voor elke vraag een oplossing. Meer weten over de industriële slangen en leidingen van Masterflex?

Bekijk de mogelijkheden voor uw bedrijf! De peilbuizen van biologisch afbreekbare kunststof voldoen aan deze eisen. Hydromeka, uw partner: Hydromeka pakt uit met een nieuwe lijn hydraulische slangen RX TOPflex ENDURO. Geschikt voor de doorvoer van lucht, gas, rook, stof en chemische dampen.


Tevens te gebruiken als kabelbeschermslang. Omdat de Apollo Superflex niet meer geproduceerd wordt, hebben wij deze vervangen door de Apollo Superflex Special. Kabelbeschermingssystemen van polyamide zijn de oplossing voor statische en dynamische toepassingen. Indien u op zoek bent naar rubber slangen of PVC slangen , met of zonder kunststof of stalen spiraal, voor het transporteren van voedingsmiddelen, chemische . Ratering is uw partner voor rubber slangen, kunststof slangen , appendages en klemmen.


Een greep uit ons assortiment appendages: slangklemmen, . Slangen kunststof SAE10 Slangen kunststof SAE100Slangen kunststof. Sterk, roestvrijstalen blad met composiet handvat en zachte grip. Ideaal voor als er weinig ruimte is. Composiet slangen worden geleverd met koppelingen, door u aan te geven.


R-Vent XP kunststof ongeïsoleerde slangen. PLS International BV levert een uitgebreid assortiment aan FKS Flexibele kunststof slangen. We will be happy to work together and bring your ideas to life!


Connectors voor rubber en kunststoffen slangen , 1stuks.

Knipex pijpsnijder voor dunwandige kunststofbuizen en rubberen en kunststof slangen met een buitendiameter tot mm Ø. De KUNSTSTOF -serie bestaat uit: De PVC-slang: deze is zeer flexibel en is. Bgs assortiment verbinders voor rubberen en kunststof slangen 100-delig- voor onderling verbonden slangen, zoals vacuümslangen, . Het ontwerp van het betonkernactiveringssysteem berust bij de installatie- adviseur en de installateur: zij geven de ligging van de kunststof slangen ter . Wij bieden u ook messing, hoogwaardige stalen buizen of hotformed kunststof slangen in een verscheidenheid van verschillende vormen. Messing slangverbindingsstuk voor het verbinden van kunststof slangen. Deze messing verbindingspijp past in de slang en wordt meestal vast gezet met een . Wellplast is een specialist op het gebied van rubber- en kunststof slangen , appendages en plaatrubber.


Natuurlijk met alle denkbare koppelingen en andere . Zuurstof toetreding via kunststof leidingen. Bij Zamro hebben we verschillende soorten kunststof slangen. Op deze pagina vind je naast voedingsslangen en ventilatieslangen, ook slijtvaste slangen en . Aan- en afvoerslangen zijn in diverse soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld kunststof , aluminium en RVS slangen in diameters oplopend van Ø.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts