dinsdag 7 april 2015

Emmer 3 liter

Ronde emmer inclusief deksel met een inhoud van liter. Deze emmer met kunststof draagbeugel is geschikt voor levensmiddelen, vloeistofdicht en voorzien . Deze emmers zijn geschikt voor food en non-foo 1 afsluitbaar en voorzien van een stevige sluitclip. Emmer met deksel emmers met deksels, wit, liter (stuks).


Emmers , wit, uitgevoerd in wit polypropyleen met een inhoud van liter (tot aan de rand liter). Witte emmers liter met deksel. Koop hier veilig en snel Plastic Emmers 3300ml incl. LAAGSTE PRIJSGARANTIE en TOP kwaliteit. Vandaag besteld is morgen geleverd.


Waan jezelf in een roze wolk, met deze suikerspin. Er zit maar liefst liter mierzoete cotton candy in de emmer. Looking for Loctite Hand soaps 7878LITER EMMER ? Visit Fabory and purchase Hand soaps products for quality and convenience. Met plezier presenteren wij serie van de Houweling emmers in PCR-PP. Deze emmerserie hoort bij ons assortiment van verpakkingen van post-consumer . Op zoek naar de Mega Collections zink emmer met handvat D cm liter old look?


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Wit kunststof emmertje met deksel van liter. Op voorraad; local_shipping1-werkdagen . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Bosch, Makita Gedore Bekijk aanbiedingen en bestel gemakkelijk snel online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts