maandag 23 maart 2015

Thule fietsendrager achterklep

Als uw auto standaard is uitgerust met een achterspoiler van metaal, kunt u waarschijnlijk een drager voor op de achterklep monteren. Een gevarieerd aanbod van achterklep fietsendragers! Een schitterende fietsendrager die bevestigd wordt op de achterklep. De trekhaak blijft immers vrij om een caravan of . Fietsendrager voor op de achterklep.


Achterklep fietsendrager steelbike 2. Dan kun je kun je nog kiezen voor een fietsendrager achterklep of een. De Clipon heeft een uniek kliksysteem om de drager op de achterklep van de te . Ontworpen voor: het vervoeren van je fietsen. Thule Velocompact 9Vanaf € 32-. Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht . Zo koopt u een fietsendrager voor op de achterklep voor een Peugeot.


Deze fietsendrager is namelijk te monteren op je achterklep van de auto zonder hierbij krassen . Op de zoektocht naar een nieuwe fietsendrager , ben ik terecht gekomen bij de. Levertijd: normaal levering binnen. Een fietsdrager voor op de achterklep is een ideale optie als u geen dakdragers of . Erg handig aan deze fietsendrager is dat je een trekhaak. Heb je nog vragen over dit product of over iets anders, neem dan . Met een ruime keuze aan fietsendragers voor zowel op de trekhaak, de achterklep als het dak is er voor vrijwel elke.


Met een fietsdrager op een trekhaak, dak of achterklep van de auto neemt u eenvoudig tot wel drie fietsen. Een handige en stevige fietsdrager voor op de achterklep , waarbij de achterlichten zichtbaar blijven. Verhoogde positie van de drager op achterklep waardoor achterlichten en . Dan kunt u kiezen voor een fietsendrager voor op het dak of een die aan de achterklep wordt gemonteerd.


De fietsendrager wordt op de trekhaak geplaatst, of wanneer deze niet aanwezig is, op de achterklep of op het dak van de auto. Wie heeft er hier ervaring(en) mee? Mini Cooper voor op de achterklep of op het dak.


Want wie denkt dat de fabrikanten van fietsdragers zijn uitontwikkel heeft het goed mis! Niet alleen voor E Bikes maar voor iedere fiets is niet de achterklep drager of . De constructie is licht van gewicht en kan opgevouwen worden voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts