maandag 16 februari 2015

Afstriptang

Met de OK- afstriptang stript u moeiteloos de isolatie van elektrakabels en - snoeren. De afstriptang heeft een stelschroef waarmee u voorafgaand aan het . Met de GAMMA- afstriptang slank stript u moeiteloos de isolatie van elektrasnoeren en -kabels. Voor iedere klus heb je de juiste tang.


Deze verstelbare afstriptang van GAMMA is geschikt voor het afstrippen van kabels. De tang bestaat uit een combinatie .

Voor enkel-, meer- en fijndradige kabels met kunststof- of rubberisolatie max. Automatische instelling voor draad van 0. De universele mesgeometrie is robuust en door . Uitvoering: roestwerend door een speciale chroom - satijncoating. Wiha automatische afstriptang voor het snel en eenvoudig strippen van draden tot mm². Easystrip Tang voor het strippen van geplastificeerde en omklede kabels.


De combinatie van gebruiksgemak en kwaliteit is baanbrekend voor de . De striplengte kan met de aanslag worden ingesteld. Bestel een afstriptang voor het strippen van diverse kabels bij Kniptang.

Voor 22:bestel morgen jouw striptang in huis! Zelfinstellende afstriptang 2mm. Fixman afstriptang 2-componenten 160mm (Prijs per stuk). Assortimentset Kabelschoenen Blauw - Delig.


De webshop is vanwege onderhoud gesloten tot oktober. U kunt wel producten bekijken maar niet bestellen. Met krachtige lichtmetalen opbouw en uitwisselbare messen, met veer. Met stelschroef voor het instellen op de gewenste draaddiameter.


Verchroomd met zware twee-componenten handvatten. Het is een produkt uit de Green Line met jaar garantie. Kwaliteits afstriptang met een lengte van 1mm zeer voordelig verkrijgbaar bij Sybshop. Met deze afstriptang kun je de kernen van electrakabels met afmetingen tussen ,tot milimeter gemakkelijk strippen. Wiha afstriptang voor het eenvoudig strippen van draden en kabels.


Met deze tang kan je zelf de afstriplengte (5-mm) instellen. Afstriptang voor Coax kabel universeel tot ø5mm met knip inrichting Weicon. PVC, rubber, silicone en PFTE - benen met twee-componentengrepen - instelling.


KNIPEX MultiStrip automatische afstriptang - Afstrippen zonder na te stellen van tot 1mm² - Universele mesgeometrie - robuust en met lange . Plaatjes en omschrijving zichtbaar . Omschrijving Kenmerken Specificaties.

Hoogwaardig materiaal en precieze afwerking voor lange levensduur. KNIPEX Afstriptangen, met precisie geslepen messen. Reuze assortiment en nergens goedkoper!


Voor enkeldradige, meerdradige kabels en fijne draden van to 6mm met een standaard isolatie Past zich automatisch aan de verschillende . Of u nu een combinatietang, afstriptang , grijptang, klemtang, borgveertang, nijptang, . Knipex is gespecialiseerd in tangen. Makkelijk online te bestellen, levertijd binnen werkdagen. Ruime keuze in Mannesmann producten. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Eventuele emballage en additionele verzendkosten worden berekend na het plaatsen van de order.


WEIDMULLER automatische afstriptang. Voor het afstrippen en knippen van fijndradige en massieve kabels met. PVC-isolatie en meerdradige kabels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts