donderdag 29 januari 2015

Koelvloeistof antivries mengen

Is het mogelijk koelvloeistof te mengen met water koelvloeistof aanvullen met water of antivries mogelijkheid twee verschillende kleuren koelvloeistof mengen. Het mengen van verschillende soorten koelvloeistof en antivries. Er is een verschil tussen koelvloeistof en antivries. Koelvloeistof en motor antivries beschermen je motor tegen . Het koelsysteem navullen met koelvloeistof tot aangegeven peil volgens de instructies van de fabrikant.


Niet mengen of bijvullen met water.

Bij gebruik voor koelvloeistof moet het worden verdund met demi water om koelvloeistof te verkrijgen, wat. Antivries is dus nog te verdunnen met water, koelvloeistof is het. Zoals gezegd mag je deze twee niet mengen omdat het dan gaat klonteren.


Met motor antivries kunt u zelf koelvloeistof aanmaken met een zelfgewenste bescherming. Ik zou bij een gesloten systeem niet gaan pielen met antivries , maar gelijk overschakelen op kant en klare koelvloeistof. Winter of zomer, koelvloeistof verdient altijd de nodige aandacht.


Deze koelvloeistof is dan weliswaar ook op basis van ethyleen glycol, maar mengen met de bekende blauwe vloeistof is zondermeer af te raden. Samen met de radiateur zorgt de koelvloeistof ervoor dat deze warmte wordt afgevoerd.

Hallo iedereen,vraag kan ik zo elk merk koelvloeistof bijvullen ongeacht kleur. Verwar het niet met antivries die voorheen altijd gebruikt werd. Hallo Frodo (of iemand anders die het denkt te weten), kun jij mij eens uitleggen waarom je koelvloeistof nooit mag mengen met antivries ? Gebruik koelvloeistof van de goede kwaliteit om uw klassieke auto of young timer te. Verschillende soorten koelvloeistof en mag je deze mengen ? Bij voorkeur mengen met gedemineraliseerd water.


Een groot twijfelpunt is de kleur van de koelvloeistof. Men kan bepaalde minerale additieven ook gaan mengen met een aantal . Maar het koelvloeistof zorgt voor een anti corrosie en anti vries werking. Bekijk dan deze tabel om te zien welke soorten u veilig kunt mengen.


Dan is het anti vries en geen koelvloeistof want dat is kant en klaar. Al onze koelvloeistoffen zijn voorzien van antivries. Mengen van verschillende koelvloeistoffen of antivries toevoegen wordt ten . Voordat de winter begint vul je de ruitensproeiervloeistof tank met antivries.


Met een antivries meter kun je natuurlijk ook de koelvloeistof controleren en . Giet pure nieuwe koelvloeistof (of verdunde antivries ) in het reservoir tot. Ik heb hier (roze) koelvloeistof en daar staat op te mengen met alle .

Tientallen jaren hielden fabrikanten van motoren en antivries formules vast aan water. De veiligheidsklep in de dop opent zich en de koelvloeistof wordt uit het. Gebruik dan deze tabel als referentie om te zien welke soorten u veilig kunt mengen. Ik zit met groene koelvloeistof in mijn volvo 4turbo, heb in de kelder nog een bus liggen. Je mag nooit koelvloeistof en antivries mengen.


Die twee laten zich erg lastig mengen ) antivries wel. Het volgende verhaal wil er toe bijdragen dat de omgang met koelvloeistof veilig kan gebeuren. Deze nadelen kun je opheffen door antivries door water te mengen zodat koelvloeistof ontstaat met een lager vriespunt en een hoger kookpunt. Er zit een heel ander additievenpakket in en mengen zou dan ook de.


Heb door onoplettendheid helaas net de verkeerde koelvloeistof in mijn auto gemikt. Rood mocht je volgens mij NOOIT met Blauw mengen , maar Blauw . Ardeca Nederland levert naast allerlei motoroliën ook antivries en koelvloeistoffen. Ardeca antivries en koelvloeistof , topkwaliteit voor een goede prijs. Vooralsnog lijkt een oplossing van antivries (ethaandiol) en. Waarom kan je er niet gewoon wat algicide in mengen ofzo?


Nu was ik aan het zoeken welke koelvloeistof er in moet, maar ik kom veel verhalen tegen dat je BMW antivries (?) moet mengen met . KOELVLOEISTOF LTR (NIET MENGEN MET WATER), Productnummer. NIET mengen met andere soorten koelvloeistof. BMW gebruikt een MEG antivries met water.


Een auto van jaar oud een halve liter koelvloeistof bijvullen is niets bijzonders. Klopt, antivries puur en koelvloeistof zijn verschillende producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts